Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přání od tučňáka (The penguin show)

Velice zajímavá animace, kterou můžete jako zvláštní dárek (přání) poslat svým bližním (přání k narozeninám, k vánocům, k velikonocím apod.).

  • Upozornění: Chybičkou v této animaci je, že nemůžete psát háčky a čárky (anglická verze). Tudíž pište slova bez háčků a čárek, jinak se Vám text nezobrazí v úplné formě, v jaký byl napsán (zobrazí se jen písmena bez háčků a čárek).
  • Na animaci se můžete předem sami podívat.
  • Odkaz na The penguin show se nachází na konci.

 

Ukázka aneb jak se to dělá:

KROK 1.

Do kolonky Message napište text (bez háčků a čárek), který chcete aby se objevil v animaci a posléze klikněte na Submit - zobrazí se Vám animace.

Jako ukázkový text jsme použily: Vse nejlepsi preje Radek

the-penguins-show.png

KROK 2.

Po animaci, jak tučňák text vytváří se zobrazí v plné velikosti text celý.

text.png

KROK 3.

Pro zaslání animace je potřeba okopírovat a vložit příjemci webovou adresu animace, kterou vytvoříte tak, že do kolonky níže napíšete za koncovkou "msg=" text, který jste zadaly pro ukázku animace a právě tento celý URL zkopírujete a vložíte příjemci (CTRL + C - kopírovat, CTRL + V - vložit

adresa.png

TIP: Pro dokonalou kamufláž přání je dobré zaměnit tvar adresy např. textem "Klikni". Do tohoto textu vložíte původní URL adresu a příjemce vůbec nebude tušit, jaké překvapení ho čeká až na to klikne. 

 

⇒ CHCI TAKÉ VYTVOŘIT PŘÁNÍ! (odkaz momentálně není dostupný)